Bilder+text

Hej! Förlåt för att jag inte har uppdaterat något men jag har glömt och varit upptagen typ hela tiden. Men i detta inlägg kommer jag tex skriva som en rubrik, så skriver jag om ämnet och bilder efter om jag har några bilder från de :P Aja det är svårt att fatta kke. Men vi kör haha
 
Kvällspromenad Regn:

Den promenaden var inte härlig. Det duggade och började regna as mycket i slutet av promenaden.Ingen av mig och alice var så där jätte glada hahah. Jag hade iaf regntät jacka men alice hadde inget. så ja rätt deppig var hon hehe. Aja promenaden gick ändå bra, alla hundmöten gick bra eftersom det regnade haha. Men det finns inte mycket mer att skriva om detta så här får ni bilderna :))
 
 
Tar med 3 innebilder också bara.
 
Stockholmsmässan

Jag, Katinka, Atrid och Cornelia möttes vid hundmässan och var där i typ 8 timmar på lördagen. Det var väldigt roligt och aa. Jag behövde dok åka hem redan klockan 5 och kunde inte vara med på deras övernattning :(( Men jag mötte dom på söndagen också x) Men då var jag bara där i 3 timmar sedan åkte jag med samma buss som katinka så jaa. Jag har tyvärr inga bilder från mässan men men.
 
Promenad med frost

På söndagen när jag kom hem gick jag ute med alice, då följde kameran med såklart. Det var frost ute så aa. Jag var ute i nästan 45 min och tog några bilder. Det var så kallt så jag orkade inte ta jätte många haha. Alice skällde dock på 1 stor schäfer den promenaden men alla andra möten gick jätte bra, hon spände sig bara liiite. Här får ni bilderna :))
 
 
Haha förlåt för att min hund e så ful på många bilder xD
 
Snöpromenad

En av den första snön kom så jag och alice gick såklart ut ;) Hon sprang runt och var hype och jätte glad över att snön kom dock behövde jag dempa henne eftersom hon inte fick springa då :/ Men jag mötte inga hundar och inget hinder så det är inget att skriva om så bilderna nu :))
Inte så många
 
Freestyle

Detta var idag och det var abolsut den bästa träningen någonsin :D :D :D :D Hon lärde sig att när jag bakar så ska hon backa, hon kan snurra på röstkomando, sicksack som hon var osäker på satte hon perfekt, hon kom med bollen som jag har tränat på i över 1 år och aaaaaaaa är jätte glad :D :D :D haha ni ba "öööh de där kunde min hund förlänge sen". Men haha jag e stolt över henne <3 <3
Vi tränade i säkert 30 min och hon var lika ducktig islutet som i början <3 Hon verkar älska freestyle!!!!! Är jätte taggad nu så får väll följa med och träna med astrid, cornelia och katinka på måndag :D Här får ni suddiga bilder från träningen :))
 
 
Hej då :))))