Träning ger resultat <3

Idag var målet uppnått vi vet inte om hon var underbar idag eller om det problemet är borta.
 
För lite mer än ett år sen löpte alice för första gången. vi fick rätt många problem då hon började testa gränser och skulle tuffa sig. Vårat största problem blev katter.. Eftersom vi har en katt kunde vi inte ha en hund som gjorde utfall i kopplet och jagade dom när hon var lös. Det var problem mot alla katter hon såg. Vi behövde träna väldigt mycket varje dag varje vecka varje månad som gick. Jag var nära att ge upp när vi i en månad bara fick bakslag, utfall på utfall, vi kunde inte ha våra djur i samma rum och var redo att ge bort våran katt.. Sommaren var rolig, jag gav all min enegi till alice vi tränade massor, vi fick ett riktigt starkt band och jag var den ända hon ville vara med. kattproblemet låg där hela sommaren fortfarande men blev bara bättre och bättre för varje gång vi tränad, plus några bakslag. Under hösten ramlade vi ner för ett stup, i flera månader var hon hemma, gick på medicin och 15 minuters promenader. Vi båda var deprimerade, jag fick intresse för kompisar och var med dom nästan hela tiden. Vårat band blev sämre och sämre. Efter nyår har jag försökt bygga upp förtroendet igen och snart, innan sommaren hoppas jag vi är där igen <3 <3
 
Idag, just idag sitter jag och är stolt över mig själv att jag inte gav upp. Idag sitter vi är med djuren i samma rum, samma soffa, dom äter tillsammans.
Till alla er som har samma problem, ge aldrig upp ni kommer nån gång klara det. låt det ta tid nån gång kommer ni ha dom tillsammans <3 lycka till!! :))