Före, under , efter...

Jag var inte nervös inför tävlingen, jag kände att det fick gå som det går och att jag inte ska vara orolig. Jag värmde upp lite och det kändes bra, taggad osv men det visade sig att hon var lite väl taggad.. Inte alls nöjd efter dagens lopp, asså usch... Hon har aldrig stuckit på banan förut men på träningen i torsdags stack hon till en hund, började lukta i marken osv. Idag sprang hon efter första hindret då hon inte gjorde rätt (kröp under däcket ist för att hoppa igenom) behövde jag stoppa henne men hon fortsatte fram och runt en funktionär som satt på planen, sen kom hon tillbaka, jag körde om däcket och kom till slalomet, hon var alldeles för ivrig osv så det gick ju skit, men hade reddan diskat mig på däcket som var första hindret så jag struntade i slalom för att inte förstöra våran träning. Det gick bra fram till en tunnel, när hon kom ut ur tunneln fortsatte hon springa 2 meter, sedan vänder hon och springer till nästa funktionär... Vi fortsatte och det blev fel på slutet också så ett skit lopp. 
Nu när jag tänker på det skulle det nog gått myyycket bättre för oss om jag hade släppt henne på det stora fältet som var där innan vi gick in och körde. Men men det får jag tänka på nästa tävling, hon ska vara taggad min inte över tagga med energi. Det skulle kunna gå och göra det som jag gjorde idag, men eftersom hon inte är lika taggad i skarpnäck på träning blir det mkt svårare att träna på att hon fortfarande ska ha kontakt och hålla fokus när hon är så taggad. Nu i efterhand kan jag inte göra så mycket så jag får bara tagga och hoppas att det går bättre på nästa tävling!
Själv blir jag nästan tårögd när man tänker på Astrid och Iris... Asså gud.. Deras lopp idag *-* För det första vill jag ha en pir för de andra vilka framsteg, HON STACK INTE! De var det snyggaste jag sätt på sååå länge. Man såg glädjen i Astrids ansikte när hon kom ut från banan, man såg att hon var stolt över sin hund! Och det är något hon verkligen borde vara men även över sig själv som har tränat Iris och fått bort stickandet!
Och Katinka och Lexie, dom var lika bra dom! Lexies fart *-* Också sånna framsteg, senaste tävlingen var det "jag tänker inte tävla med henne mer" Men idag, man såg även på Katinka och hon var stolt vilket hon också borde vara! Lex stack 1 gång men inte något att gemföra med hur det har varit förut, hon sprang bara några meter sedan tillbaka till Katinka.
Kämpa kämpa snart är ni båda i klass 3 eller iallafall klass 2!!! Så står jag kvar med Alice i klass 1 hehe, Eftersom cornelia kommer vara i samma klass som er :P
Men ja, går det bra för mig går det uselt för någon av dom andra och tvärtom, så vi kommer väll aldrig dela på känslan av att det går bra för alla xD
Nu ska jag sova för jag e skit trött, godnatt :)
Astrids bild (triopudel.wordpress.com)