Flocken...

Hej!
För ungefär 2 veckor sedan åkte våran dagmatte Tilda iväg och kommer inte tillbaka fören i april...
Just nu håller vi på och letar efter ny och om ni vet någon i stockholm som gärna tar emot en staffe kan ni gärna höra av er till mig!
Men jag tänkte skriva lite om just det.
Alice har gått oss Tilda i lite mer än 1 år nu, jag tror hon har trivits väldigt bra där, hon gillade sina kompisar och så. Hela sommaren tillbringade vi tillsammans med flocken, gick promenader, badade osv. Det är något jag saknar men nån gång måste man gå vidare! Jag har lärt mig väldigt mycket om hundar.
Och jag är även väldigt glad över träffat Katinka! Visst, det stelt att vi båda var sådär 11-12 år i början, men vi träffades utanför flocken med bara lex och Alice! Det har varit väldigt kul med er också och något jag alltid kommer minnas. Nu har lex slutat hos Tilda :( och jag tror att det kommer bli tyst och tomt utan lex i flocken ;) 
 
Nu när vi letar ny har vi ingen aning om Alice ska fortsätta där eller gå tillbaka till Tilda när hon kommer tillbaka. 
Vi har klarat oss nu i mer än 2 veckor pga att mamma har varit sjuk men efter lovet jobbar mamma igen och det börjar bli lite akut, Alice kan vara hemma själv hela dagen utan någon rastning men känns inte så bra att lämna henne i 8-9 timmar ibland ännu längre. 
Här kommer lite bilder på hundar i flocken <3
Resten av bilderna här nere ger jag cred till katinka! thelexie.blogg.se