Vad ska man säga?

Ja de e frågan, vad ska man säga?
En sak jag vill säga är, usch vad jag hatar Sköndal, verkligen. Bara massor av sura tanter och gubbor, eller mammor och pappor med deras barn. Om man säger såhär, jag gillar skarpnäck såå mycket mer. Det är bara pågrund av folket som finns här, alla är emot hundar, speciellt staffar och andra så kallade "kamphundar", även hundägare, alla går runt här med sina chiuauor (stav) och är rädda för Alice som knappt gjort något. I skarpnäck kan jag inte så utanför tbanan i 5 min fören minst 1 har sagt åååh vad sööööt.
Promenader i skarpnäck är annorlunda, folk kommer fram till en och vill klappa, dom går inte omvägar för att slippa den otroligt farliga hunden. 
Kan ju ge ett exempel igår, jag stod utanför tbanan i skarpnäck och väntade på Katinkas mamma, jag hade både Alice och Lexie. På bara 5 min var det 3 stycken som hade gett en kommentar som "ååh så fin den är". När Lexie var hämtad gick jag till typ någon hängmatta och väntade på bussen. På 30 min hade 2 hälsat och pratade och ställde frågor och flera som hade gått förbi och slängt ut en fin kommentar. 
Det har hänt nån gång ibland i sköndal att en och annan med samma ras har hälsat men inget mer än så. Att det verkligen kan vara så skillnad på folk?
Flera jämförelser är att dom i sköndal, mammor osv är ute med sina barn, jag ska bara gå förbi, Alice går fint fot meen barnen går fram till henne!! Sen står man där och får en utskällning av mamman även fast det var hennes barn som valfritt gick fram till min hund som gick fint fot och hade inte en tanke på att hälsa. Alice blev bara glad av att barnet kom fram också Men såklart allt är hundägarens fel... Det här har faktiskt hänt...
I skarpnäck går en o annan unge fram och klappar och mammorna kollar bara och skrattar, asså verkligen vad ska man säga?
Men ja, jag antar att det är detta jag kommer få stå ut med hela livet, men ta mig fan att jag ska bli lika förbannad nästan gång ett barn går fram till min hund utan att fråga, så får man hoppas att det är samma mamma som sist så får hon skämas lite, haha..
Jaja, det här får räcka för idag, nu ska jag ut med Alice och hoppas att vi inte stöter på problem ni ikväll, barnen brukar ju inte vara ute nu så ;)